Carte de bucate vegane pentru începători 2023: Rețete incredibil de ușoare pe bază de plante pentru o dietă curată &#537 (Paperback)

Carte de bucate vegane pentru începători 2023: Rețete incredibil de ușoare pe bază de plante pentru o dietă curată ș By Delia Gherban Cover Image
$43.55
Available to Order- Usually Ships in 1-5 Days

Description


Cu toții cunoaștem lupta.. ncercarea de a face mese vegane delicioase și sănătoase poate fi dificilă pentru o persoană ocupată. Aici "The Vegan Cookbook" va fi arma ta supremă.


Conceput special pentru a vă ajuta să pregătiți m ncăruri vegane delicioase, care sunt foarte simplu de făcut, folosind ingrediente la prețuri accesibile și ușor accesibile.


Nutriționistul și expertul pe bază de plante, Debby Hayes, vă mpărtășește ghidul ei simplu, pas cu pas, pentru a menține o dietă vegană, care este perfect echilibrată și sănătoasă... pentru tine și mediu.

Iată la ce vă puteți aștepta de la Cartea de bucate vegane:

✓ Bazele veganismului -- Aflați principiile de bază ale stilului de viață bazat pe plante, cu explicații complete despre exact ce alimente includ și evită și de ce.


✓ Rețete fără probleme -- Reduceți-vă timpul n bucătărie la jumătate și petreceți mai puțin timp gătind și pregătind n același timp obțineți un rezultat delicios.


✓ Testate de bucătari și clienți -- Toate rețetele găsite n această carte au fost ncercate și testate de bucătari profesioniști și clienți deopotrivă, pentru a vă asigura că obțineți cel mai aromat rezultat de fiecare dată.Product Details
ISBN: 9781837526345
ISBN-10: 1837526346
Publisher: Delia Gherban
Publication Date: December 6th, 2022
Pages: 316
Language: Romanian